حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

ادعای وزیر انرژی رژیم صهیونیستی درباره برنامه هسته ای ایران

ادعای وزیر انرژی رژیم صهیونیستی درباره برنامه هسته ای ایران وزیر انرژی رژیم صهیونیستی ادعای این رژیم مبنی بر وجود اهداف نظامی در برنامه هسته ای ایران را تکرار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۵ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 16
کد خبر: ۸۴۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر یووال اشتاینیتز، وزیر انرژی رژیم صهیونیستی در پی نگرانی های این رژیم درباره بازگشت احتمالی دولت جو بایدن رئیس جمهور جدید آمریکا به توافق هسته ای، بار دیگر ادعای وجود اهداف نظامی در برنامه هسته ای ایران را مطرح کرده و روز سه شنبه گفت که حدودا شش ماه طول خواهد کشید تا ایران بتواند مواد شکافت پذیر کافی برای ساخت سلاح اتمی را تولید کند.


او در گفت و گویی رادیویی با اشاره به اقدامات دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا علیه ایران، گفت که دولت ترامپ «به طور جدی به برنانه هسته ای ایران و افزایش توان(هسته ای) این کشور آسیب زد».


اشتاینیتز در گفت و گو با شبکه کان مدعی شد: آن ها(ایران) در زمینه غنی سازی در موقعیتی هستند که اگر همه کارهای لازم را انجام دهند، زمان مورد نیاز برای تولید مواد شکافت پذیر لازم حدود شش ماه است.

 

نگرانی رژیم صهیونیستی از بازگشت دولت بایدن به توافق هسته ای در پی این مطرح می شود که بایدن در وعده های انتخاباتی اش گفته بود «در صورت بازگشت ایران به پایبندی کامل به تعهدات هسته ای اش» آمریکا هم به توافق باز می گردد.

 

ایران در نتیجه خروج دولت دنالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا از توافق هسته ای در سال ۲۰۱۸، برخی تعهدات داوطلبانه اش در توافق هسته ای را کاش داد. البته به گفته مقامات ایران، این اقدامات در صورت پایبندی تمامی اعضای توافق به تعهداتشان، بازگشت پذیر است./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار